A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Капустянський ліцей
Тростянецької селищної ради Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Перша домедична допомога!

🚑Кожен з нас може опинитись у ситуації, коли комусь з рідних чи просто людині на вулиці необхідна допомога після надзвичайної ситуації. Саме від правильного алгоритму дій буде залежати стан потерпілого і чи буде він жити, адже саме перша домедична допомога дозволяє зберегти життя, поки не приїде швидка допомога.🚑🚑  Сьогодні, в рамках тижня безпеки життєдіяльності у Капустянському ліцеї проводено практичне заняття за участю бригади екстреної медичної допомогою   Юрченком Р.В. та Гудз Я.О.,які доступно розказали і  наочно продемонстрували прийоми надання першої домедичної допомоги.  Ми дуже вдячні за таке змістовне заняття! 🤗🚑

22:31 16.05.2024

Міжнародний день Матері!

❗️Бог не міг бути скрізь, тому він    створив матерів.                                           Редьярд Кіплінг

08:25 12.05.2024

День Європи

#День_Європи 🌏З нагоди Дня Європи, що відзначається щорічно 9 травня, ми спільно вшановуємо історичний шлях співпраці, миру та єдності. В цей день ми згадуємо про історію європейської інтеграції та, як народи, що свого часу ворогували, зуміли об’єднатися заради спільного майбутнього.  💙Нехай цей день нагадає нам про наші спільні досягнення та стимулює до подальшої співпраці для майбутнього благополуччя всіх наших громадян.

10:37 09.05.2024

ВЕЛИКДЕНЬ!

🌸🌺Настає весна, а разом з нею в наш дім приходить найсвітліше і улюблене свято - Пасха Христова, або Великдень🕊️. Пасха - це початок чогось нового і чистого усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво. Пасха для дітей - це перш за все, знайомство з історією, тому дуже важливо навчити дітвору змалку всіх традицій святкування «Великодня». 🪺   У Капустянському  ліцеї вчителями початкових класів було проведено  майстер -клас «Писанка своїми руками!». Під час проведення майстер-класу діти отримали величезне задоволення, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси в святкуванні «Великодня».🪺🌸

18:57 03.05.2024

Проведення I (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - «Джура - 2024»

Проведення I (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - «Джура - 2024» серед закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної ради у 2023-2024 н.р.

12:28 02.05.2024

🕯Чорнобиль - скорбота пам'яті людської!🕯

#Чорнобиль  🕯Чорнобиль - скорбота пам'яті людської!🕯 ☢️26 квітня – знакова для України дата, яка вже 38 років нагадує людству про наймасштабнішу техногенну катастрофу в світовій історії. Вибух атомного реактора на Чорнобильській АЕС. ☢️Сьогодні учні Капустянського ліцею віддали шану представникам усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їх подвиг назавжди  залишиться в пам’яті українського народу!!!

13:48 26.04.2024

📌День цивільного захисту.

📌День цивільного захисту. 🔸Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у Капустянському ліцеї відбувся День цивільного захисту. 

13:43 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли б Ви продовжити дистанційне навчання восени?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень