A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Капустянський ліцей
Тростянецької селищної ради Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ВЕЛИКДЕНЬ!

🌸🌺Настає весна, а разом з нею в наш дім приходить найсвітліше і улюблене свято - Пасха Христова, або Великдень🕊️. Пасха - це початок чогось нового і чистого усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво. Пасха для дітей - це перш за все, знайомство з історією, тому дуже важливо навчити дітвору змалку всіх традицій святкування «Великодня». 🪺   У Капустянському  ліцеї вчителями початкових класів було проведено  майстер -клас «Писанка своїми руками!». Під час проведення майстер-класу діти отримали величезне задоволення, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси в святкуванні «Великодня».🪺🌸

18:57 03.05.2024

🕯Чорнобиль - скорбота пам'яті людської!🕯

#Чорнобиль  🕯Чорнобиль - скорбота пам'яті людської!🕯 ☢️26 квітня – знакова для України дата, яка вже 38 років нагадує людству про наймасштабнішу техногенну катастрофу в світовій історії. Вибух атомного реактора на Чорнобильській АЕС. ☢️Сьогодні учні Капустянського ліцею віддали шану представникам усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їх подвиг назавжди  залишиться в пам’яті українського народу!!!

13:48 26.04.2024

📌День цивільного захисту.

📌День цивільного захисту. 🔸Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у Капустянському ліцеї відбувся День цивільного захисту. 

13:43 26.04.2024

Проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом»

🤸🏻‍♂️🏃🏻‍♂️В програмі загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» за підтримки Президента України у Капустянському ліцеї  проведено  ігри «Не стій, стрибай!»🏃🏻‍♂️🤸🏻‍♂️

15:21 19.04.2024

Проєкт "Пліч-о-пліч зі спортом"

В програмі загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України у Капустянському ліцеї  проведено футбол!  Футбол-найпопулярніша гра. Вона розвиває швидкість, кмітливість, витривалість. Футбол тренує не тільки ноги, а й усе тіло. Також футбол - це командна гра, яка розвиває командний дух!

09:59 18.04.2024

Проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом»

Капустянський ліцей продовжує брати участь у проєкті «Пліч-о-пліч зі спортом» за підтримки Президента України 16 квітня 2024 року проведено змагання на першість з волейболу!

20:50 16.04.2024

Руханка "Ми здорові козачата!"

В рамках проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» за підтримки президента України 15 квітня у Капустянському ліцеї проведено руханку 1-4 класів «Ми здорові козачата!»   Спорт і здоров’я тісно пов’язані між собою. Фізичні навантаження дуже важливі для зміцнення організму - це допомагає продовжити життя, уникати сезонних захворювань та легко справлятись зі стресами!

08:51 15.04.2024

Всеукраїнський флешмоб «White card” (Біла картка)😊

🏃🏻‍♂️🤸🏻‍♂️Капустянський ліцей долучився до Всеукраїнського флешмобу «White card” (Біла картка)😊   У підтримку Міжнародного дня спорту заради миру та розвитку по всьому світу проходить фото-флешмоб «Біла картка» (White card). Як відомо, в світі спорту «червона картка» в руках арбітра означає, що спортсмен допустив найсерйозніше порушення. За задумом організаторів, «біла картка» навпроти буде символізувати собою чесність і конструктивний підхід в спорті.                                                 #WhiteCard                                              #УФСЗР                              #Спорт_заради_розвитку  #sport_for_development                   #BeyondSport                                               #peace  #sport                             #Всесвітній_день_спорту  #Я_займаюсь_спортом_щодня  #Роби_як_я

20:07 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли б Ви продовжити дистанційне навчання восени?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень