A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Капустянський ліцей
Тростянецької селищної ради Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський проєкт «Єдина Україна»

Учні 2 класу Капустянського ліцею під керівництвом вчителя початкових класів  Цимбалюк Олени Дмитрівни приєдналися до Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна».

14:47 19.12.2023

100 днів у школі!

Сьогодні найменші здобувачі освіти Капустянського ліцею  святкували важливу подію – 100 днів у школі! Цей захід став особливим моментом для маленьких учнів, що символізував їхню велику подорож до знань та дружби. Ігри, веселі завдання та святкова атмосфера допомогли створити особливі спогади про перший етап навчання. Разом ми напишемо ще більше захопливих сторінок нашої освітньої подорожі!  (Мовчан Н.М.)

16:01 16.12.2023

Національний тиждень читання

У період з 04.12 по 10.12 2023р. здобувачі освіти Капустянського ліцею долучилися до Національного тижня читання. Національний тиждень читання – це загальнонаціональна акція, що об'єднує навколо читання читачів, письменників, бібліотекарів, видавців і книгарів по всій країні. Нехай читачів в Україні стає більше з кожним днем!

20:16 11.12.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

У цей зимовий день, 7 грудня, святкуємо Всеукраїнський день української хустки.   💙💛 Українська хустка – це не лише невід’ємна частина української культурної спадщини і давній оберіг українок, але й символ нашого об'єднання та гордості за своє коріння, особливо тепер.

10:47 07.12.2023

Захід «Майбутні Захисники України!»💙💛

💙💛У Капустянському ліцеї вчителем «Захисту України» Яновським В.П. та вчителем історії Давискибою С.Є. проведено захід «Майбутні Захисники України!»💙💛

17:34 06.12.2023

#ВорогамКришка

#ВорогамКришка  З нагоди Дня Збройних Сил України Капустянський ліцей активно долучилися до проєкту «ВОРОГАМ – КРИШКА» від БФ "Овес". Проєкт передбачає збір пластикових кришечок (чистих, помитих) від тари для харчових продуктів, пляшок для води, соку, молочних продуктів, соусу тощо. ♻️За період збирання нам вдалося зібрати 9 кг кришечок.💪🫶 Вони вже передані волонтерам, які їх відправлять на переробку: кошти від їхньої переробки підуть на закупівлю БПЛА українського виробництва для підрозділів ЗСУ та їх протезування!💙💛 Разом робимо дві корисних справи🤗.  Перша -допомога для наших військових🫶, друга- зменшуємо кількість шкоди пластику для навколишнього середовища🌿

17:25 06.12.2023

6 грудня - День Збройних Сил України!

 6 грудня - День Збройних Сил України! Капустянський ліцей щиро вітає дорогих  наших захисників і захисниць,  з цим святом ! Дякуємо  Вам, Герої !  ❤️❤️❤️ Нехай небесні сили бережуть Вас.  Сили, здоров'я  і терпіння  Вам ! 💙💛 🇺🇦

17:18 06.12.2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА!

Капустянський  ліцеї долучився до флешмобу, присвяченого Міжнародному дню волонтера!  ☝️Волонтери – це потужна сила, яка наближає нас до перемоги! 

17:14 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли б Ви продовжити дистанційне навчання восени?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень