A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Капустянський ліцей
Тростянецької селищної ради Вінницької області

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Філе куря

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Філе куряче)

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:

Капустянський ліцей Тростянецької селищної ради Вінницької області

24332, Вінницька область, Гайсинський район,   с. Капустяни, вул. Мурованого Сергія,47Б

Код ЄДРПОУ 26227787

Категорія замовника – 3 – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо ( філе куряче)

3.Ідентифікатор закупівлі:
UA-2025-01-03-006980-a

4.Дата оголошення:

03 січня 2024 року

5.Процедура закупівлі:

Запит пропозицій постачальників

6.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

п/п

Найменування, опис товару

Кількість

кг

1

Куряче філе свіже охолоджене

Філе куряче – охолоджене без кістки, світло-рожевого кольору, без стороннього запаху.

Повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. Має мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху охолоджене, світло-рожевого кольору, без стороннього запаху.

700

 

  1. Товар постачається партіями згідно з узгодженим  графіком.
  2. Строк поставки товару: за заявками Замовника.
  3. Продукція повинна постачатися у спеціальному транспорті  з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;
  4. При постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника), а також сертифікатом відповідності, відповідати вимогам до якості для товару такого типу.
  5. У разі виявлення невідповідностей виробництва та/або товару зазначеним стандартам, нормам і правилам, Покупець має право відмовитись від товару, якщо невідповідності не будуть усунені у строк, який дозволить здійснити його постачання у термін, визначений умовами договору.
  6. Постачальник зобов’язаний поставити товар, залишковий термін придатності якого на момент поставки є не меншим ніж 90% від зазначеного Виробником. В іншому випадку Покупець має право відмовитися від прийняття Товару та/або вимагати заміну.
  7. Розрахунки проводяться шляхом перерахування Покупцем грошових коштів на р/р Постачальника шляхом 100% післяплати.
  8. Постачальник поставляє товар в тарі (упаковці), яка забезпечує його збереження при транспортуванні.
  9. Постачальник поставляє товар з використання транспорту та/або обладнання, яке забезпечує дотримання температурного режиму зберігання Товару.
  10. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

11. Строк  поставки до 31.12.2025 року

7.Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення – 119000,00 грн.

8.Очікувана вартість предмета закупівлі : 119000,00  грн. з ПДВ.

9.Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом проведення моніторингу середньо ринкових цін на відповідні види закупівлі м’яса свинини, філе курячого при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель «ProZorro»  щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

Уповноважена особа                                                Тетяна ВЕРБОВЕЦЬКА

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Філе куряче)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли б Ви продовжити дистанційне навчання восени?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень